PRET – 8000

DESCRIERE

„ METEM PSG-500 “ se referă la stațiile mobile de producere și furnizarea BCU și amestecuri de polistiren-beton, dezvoltat datorită cererii tot mai mari de echipamente noi pentru producerea și furnizarea de BCU și amestecuri de polistiren-beton pe șantierele de construcții. Această gamă de echipamente rezolvă problema actuală astăzi: mobilitatea, versatilitatea și ușurința întreținerii. Acesta reprezintă două tipuri de echipamente combinate într-un singur complex mobil: un mixer de amestecuri de beton și o pompă cu o capacitate corespunzătoare volumului capacității mixerului. PSG-500 este transportat pe orice tip de transport de marfă sau instalat pe o remorcă care poate fi transporta orice mașină. Puterea totală a transmisiei este de 8,5 kW. Capacitatea complexului este de până la 4 m3 / h. Unitatea a fost testată în fabricile de producție și pe șantierele de construcții și sa dovedit a fi o stație mobilă sigură și convenabilă.

Pentru comoditatea lucrului și descărcarea rapidă a amestecului, mixerului este dotat cu o supapa de ieșire, care este capabilă să descarce amestecul din mixer in câteva secunde, ceea ce afectează în mod pozitiv performanța stației.

Mixerul este echipat cu un capac și o grila de protecție. Când lucrați în zone deschise, sunt adesea folosite componentele care sunt ambalate în saci de hârtie: ciment și amestecuri finite. Pentru a sparge pungile, am echipat stația cu un dispozitiv de tip “aligator”, care îi sporește productivitatea. Perechea de șnecuri sau perechea de gerator STM-500/145 utilizată la stația mobilă PSG este de asemenea utilizată ca unitate de pompare pentru stațiile de ipsos (pentru producția de pardoseli vrac). Geratorul STM-500/145 este produs în Italia pe una dintre cele mai bune fabrici din Europa. Cauciucul de înaltă calitate asigură o durată de viață îndelungată, fixarea excelentă a rotorului la stator asigură o presiune înalta, care afectează în mod pozitiv gama și înălțimea alimentării. Statorul de tracțiune crește viața perechii cu aproximativ 2-3 ori, spre deosebire de perechile gerator convenționale, ieftine.

PRET

DenumireaUnitățiNr
Mixer
ProductivitateM3/h4
Voluml500
Frecventa de rotireRpm60
Fracțiunea umpluturii, nu mai mare demm9
RețeaV380
Puterea motorului
Pompa Gerator
Productivitatel/min140-180
Volumul buncarului1700
Frecventa de rotire a sneculuiRpm280
Diametrul duzelormm64
Distanta de transportare a amestecului
– pe orizontalm200
– pe verticalm50
RețeaV380
Puterea motoruluikW5,5
Complex
Lungimea/Lățimea/Înălțimeamm2500*1200*1600
GreutateKg600
Preț8 000 €