PRET – 6900

DESCRIERE

Mixerul este proiectat pentru producerea de BCU pe linii cu o capacitate de 8-9 m3 / h, atât automat cât și manuală.Pentru producerea amestecului de BCU și mortarelor, interesul cel mai mare îl reprezintă mixerul METEM-1500. Acest mixer cu un ciclu de amestecare de 4 minute și transportarea amestecului printr-un furtun flexibilă la o distanță de 30 de metri. Productivitatea liniei este de 9 m3/h.

Descrierea structurii:

Pe rama, cu ajutorul a doua semicercuri este montata toba de otel cu pereți laterali de 10 mm grosime. Carcasa tobei este întărita cu țeava rectangulara (45) pentru a fi protejata de presiunea excesiva. Doua pâlnii de alimentare cu dispozitiv de tip “aligator” pentru ruperea sacilor. Arborele orizontal rotește lamele citaționale sau fie o spirala bidirecțională, instalata la cererea clientului.
Unitatea electromecanică constă dintr-un motor (putere de 5,5 kW), o cutie de viteze cilindrică și o transmisie mecanică. Descărcarea amestecului se efectuează printr-un racord de 120 mm.
Proprietățile tehnologice perfecte ale amestecului și capacitatea sa de a fi transportat, este ideal pentru construirea monolită din BCU.Echipamentul standard al mixerului de BCU METEM-1500 include: transmisie cu reductor cilindric prin curea sau lanț, lamele multidirecționale, cu posibilitate de reglare a decalajului si anexe din cauciuc, supapa de descărcare de 90 mm, Doua pâlnii de alimentare, racord suplimentar pentru scurgere de urgență.

Parametri tehnici

DenumireaUnitățiNr
ProductivitateM3/h9
Voluml1500
Frecventa de rotireRpm60
Fracțiunea umpluturii, nu mai mare demm5
Diametrul supapei de ieșiremm89
Presiunea aerului, pana lap0,6
Distanta de transportare a amestecului
– pe orizontalm20
– pe verticalm3
RețeaV380
Puterea motoruluikW5,5
Lungimea/Lățimea/Înălțimeamm2610*1300*1100
Greutatekg1200
Preț6 900 €