PRET – 1000 €

DESCRIERE

Producție extrem de profitabilă – METEMBLOCK

Poate că nu există material mai avantajos și mai eficient pentru construcția de locuințe joase decât METEMBLOCK. Durabilitatea, conductivitatea termică redusa, rezistența la seismicitate și alți indicatori tehnici și operaționali fac METEMBLOK competitiv cu toate celelalte materiale utilizate în prezent. Cele mai utile trei forme blocului și trei tipuri de materii prime – BCU, BCA, Polistiren Beton – permit fabricarea blocurilor pentru orice proiect și construcție economică. Analizele fizice și mecanice au demonstrat că în casele unor astfel de materiale de construcție va fi întotdeauna uscat indiferent ca e frig sau cald afara.
Cel mai bun lucru despre METEMBLOK ar fi spus constructorii individuali. Dar acestea sunt impresii ale celor care construiesc fără mecanisme. Odată cu extinderea pe scară largă a construcției din blocuri, apare necesitatea celor mai simple si necostisitoare echipamente pentru toate etapele de prelucrare a amestecurilor de BCU, BCA si Polistiren Beton.
Liniile mecanizate sunt stațiile de producție și pompare pe care este instalat echipamentul tehnologic. De exemplu: un mixer, o pompă gerator, un dozator. La fel se folosesc și forme de metal, un compresor, un generator de abur.
Toate matrițele fabricate la întreprinderea noastră de producție sunt foarte precise, complet fabricate folosind echipamente moderne de înaltă tehnologie de tăiere cu laser – Schiavi High Technology si presa performanta. Formele constau din fund, pereți laterali și pereți despărțitori din tablă cu grosimea de 4 mm.
Formele metalice sunt destinate turnării și formării blocurilor de BCU și polistiren beton. Toate formele sunt rapid asamblate și dezasamblate de o singură persoană.
Asamblarea matrițelor metalice se efectuează pe o suprafața pregătită din timp cu o bază solidă. Înainte de asamblare, toate detaliile matriței sunt prelucrate cu lubrifianți, împiedicând amestecul turnat să adere la pereții matriței.

PRET

Setul include următoarele elemente:
Placa de baza – 1 buc.
Lacăte – 4 buc.
Pereți – 21 buc.
Pereți interiori – 13 buc.
Pereții laterali – 2 buc.
Instrucțiune de asamblare – 1 buc.