Asamblarea echipamentului

Costul de asamblare a echipamentului este 5 % din costul utilajului dar nu mai puțin de 500 Euro. Asamblarea si setările utilajului CPU pentru debitarea polistirenului (la achiziționarea separata) costa de la 215 pana la 430 Euro plus cheltuieli suplimentare.

Costul lucrărilor de asamblare a utilajului include: Supravegherea asamblării, sertizarea liniei sau echipamentului, setarea liniei sau echipamentului, instruirea personalului, producerea primei partide de produs.

Termenul asamblării utilajului durează de la 1 pana la 10 zile lucrătoare. Suplimentar pe lângă cheltuielile de asamblare a utilajului se achita: călătoria, 25 euro/zi, hotel sau apartament închiriat. In costul asamblării nu se include materialele pentru asamblare (electrozi, cablu, țevi, armaturi, electricitatea etc., hamali, deservirea expeditorului.

Prin asamblare se înțelege: La locul asamblării vine tehnicianul nostru care gestionează asamblarea. Sudori, electricieni, hamali, expeditori sunt prestați de dvs. După asamblarea liniei tehnicianul reglează si pune in funcțiune utilajul. După reglarea utilajului tehnicianul face instruirea personalului de deservire a utilajului. Asamblarea se considera îndeplinita când obținem prima partida de proba a produsului si semnarea Procesului verbal de îndeplinire a lucrărilor.

1. Asamblarea se executa după achitarea integrala a utilajului.

2. Suplimentar la asamblare se achita:
– Călătoria Tehnicianului la locul de asamblare (Autocar sau Avion)
– Cheltuieli zilnice 25 euro / zi
– Cazarea in hotel nu mai puțin de 3 stele sau un apartament cu condiții satisfăcătoare
– Călătoria tur retur către locul de asamblare de la hotel (transportul public nu este acceptabil)

3. Ziua de lucru nu mai mult de 10 ore

4. Ora de masa nu mai puțin de 1 ora

5. Temperatura in hala nu mai mica de 10 C

6. Temperatura in Vestiar nu mai mica de 15 C

7. Termenul de asamblare nu mai mult de 10 zile Noi garantam asamblarea utilajelor in termeni indicați, cu condiția disponibilității specialiștilor, materialului necesar si respectarea condițiilor suplimentare.

8. In caz ca asamblarea se retine nu din cauza tehnicianului, clientul se obliga sa achite fiecare zi suplimentara pentru lucrul tehnicianului suma de 85 euro + cheltuielile de trai.

9. In caz ca continuarea asamblării devine imposibila (din cauza aprovizionării proaste, lipsa specialiștilor necesari sau a muncitorilor, condiții nesatisfăcătoare de trai, lipsa rețelelor necesare in încăpere) tehnicianul are tot dreptul sa întrerupă procesul de asamblare si sa plece Cu toate acestea chemarea repetata a tehnicianului se achita de către client in întregime.

10. La finalizarea lucrărilor de asamblare se semnează procesul verbal de îndeplinire a lucrărilor.

* Dacă călătoria cu autocarul durează mai mult de 24 h, prioritate se acorda călătoriei cu avionul, daca durează mai puțin se accepta călătoria cu autocarul.

Condițiile de asamblare: